Social

#crin antonescu presedinte #declaratie traian basescu #traian băsescu

Traian Basescu ameninta: "Clica de ticalosi va da socoteala in fata legii"

Traian Basescu este tot mai inversunat impotriva lui Victor Ponta si Crin Antonescu si ameninta ca acestia vor da socoteala in fata legii pentru toate lucrurile pe care le fac.

Seful suspendat al Romaniei a declarat ca "Acesti oameni sunt o clica de tradatori. Nu stiu pentru cine lucreaza inca, dar vor raspunde in fata legii".

Basescu a mai sustinut ulterior ca "Ei nu au ca obiectiv demiterea sefului STS, ci destructurarea tuturor institutiilor de securitate nationala. Astazi s-a facut un joc murdar, in care politrucii din comisia condusa de fostul ministru de Interne, David, au incercat sa creeze conditiile unui raport care sa ajunga la CSAT, in baza caruia sa inceapa demiterea sefilor structurilor de securitate. Va spun cu toata responsabilitatea unui sef de stat care a consolidat nationala: acesti oameni sunt o clica de tradatori".

Imediat, presedintele suspendat a subliniat ca tara se afla in fata unei lovituri de stat in curs de derulare si ca Romania este vanduta de cei care incearca sa il dea jos de la putere.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea