Social

#catalin predoiu #monica serbanescu #respinsa #sefia dna

Traian Basescu a refuzat numirea Monicai Serbanescu la sefia DNA

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu , a precizat marti ca presedintele Traian Basescu a refuzat numirea Monicai Serbanescu la sefia DNA , si ca va fi facuta o noua propunere.

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, la emisiunea "Nasul" de la B1 TV, ca nu a dorit sa faca un compromis "in interes de gasca" schimbandu-l pe Daniel Morar de la sefia DNA. Basescu a spus ca DNA este o institutie care nu poate fi intimidata, dar ca si-ar fi dorit mai multa eficienta din partea acesteia. Predoiu a anuntat si ca au fost finalizate procedurile de redactare la proiectul de Cod Penal, realizat in urma unei dezbateri publice. "Proiectul a fost in dezbatere publica mai multe zile, am primit mii de amendamente . Parte dintre ele au fost integrate iar altora li s-a raspuns motivat. A fost un proces democratic de dezbatere publica", a spus ministrul Justitiei. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea