Social

#traian băsescu #concurs Facebook #intrebari presedinte #Facebook Traian Basescu

Traian Basescu a pregatit un concurs pentru fanii sai de pe Facebook

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a initiat pe pagina sa de Facebook un concurs prin care isi cheama cativa dintre admiratorii sai la o intalnire fata in fata. Totusi, pentru a beneficia de acest lucru, fanii presedintelui Traian Basescu trebuie sa indeplineasca anumite cerinte: sa faca parte din comunitatea celor care ii sunt alaturi sefului statului si sa raspunda la doua intrebari.

Anuntul a fost postat de curand pe pagina de Facebook a presedintelui Traian Basescu, creata in 2012, in perioada in care acesta a fost suspendat.

Intrebarile la care trebuie sa raspunda fanii presedintelui Traian Basescu si pe baza carora se va face selectia sunt "Spuneti, pe scurt, argumentele pentru care credeti ca social media a schimbat modul de comunicare cu personalitatile publice si cu lumea politica. Credeti ca e benefica in democratie?"

De asemenea, administratorul contului mai scrie ca "Avem confirmarea din partea Presedintelui. A fost de acord sa ne intalnim joi, orele 17.00".

Sursa foto: agenda.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea