Social

#deces #copil #ambulanta

Tragic! Un copil de 3 ani a murit in ambulanta, dupa 40 de minute de asteptare

Tragedie in Botosani. Un copil de doar trei ani a murit in ambulanta, in drum spre spital. Operatorii de la 112 au trimis initial o ambulanta fara medic la adresa.

 

In prima ambulanta se afla doar un asistent medical care a ajuns la caz in 20 de minute. A doua ambulanta a ajuns in alte 20 de minute, aceasta fiind prevazuta cu medic. A fost insa prea tarziu pentru copilul care a ramas decedat in drum spre spital.  

Copilul avea febra si a avut o criza. In ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita, copilul nu a putut fi readus la viata.

"A fost facut un apel, copilul a avut o pierdere scurta de constienta, a fost trimisa o ambulanta de tip B, cu asistent. Au resunat parintii si a confirmat cu tatal ca micutul respira si are puls. De trei ori au fost sunati de pe traseu parintii de catre dispeceri", a declarat Nicusor Curteanu, purtatorul de cuvant al Ambulantei Botosani, potrivit ziare.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea