Social

#mumbai #prabusire cladire #tragedie Mumbai #supravietuitori

Tragedie in Mumbai: zeci de persoane date disparute

O cladire cu cinci etaje s-a prabusit vineri in Mumbai, capitala economica a Indiei. 20 de persoane sunt date disparute in acest moment, iar autoritatile fac mari eforturi pentru a cauta supravietuitori, a anuntat Manisha Mahiskar, un reprezentant oficial.

Potrivit primelor informatii furnizate presei, in cladirea care s-a prabusit locuiau aproximativ 60 de persoane, iar imobilul se afla in proprietatea municipalitatii. In acest moment, doar sapte persoane au reusit sa iasa de sub daramaturi, a precizat Mahiskar.

Aceste incindente au inceput sa fie din ce in ce mai dese in India. In ultimele luni s-au prabusit in Bombay nu mai putin de cinci imobile. Intr-unul dintre aceste incidente si-au pierdut viata 74 de persoane. Frecventa acestor accidente scoate la suprafata proasta calitate a constructiilor si incalcarea legislatiei privind urbanismul, in contextul unei cereri mari de imobile si a coruptiei.

Sursa foto: adevarul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea