Social

#drumuri Romania #ninsori

Traficul din Romania, afectat din nou de ninsori

UPDATE Traficul rutier este ingreunat pe autostrada A2 Bucuresti – Constanta, la kilometrul 25. Un camion a derapat pe sensul spre Constanta, iar politistii au restrictionat circulatia pe prima banda. soferii merge pe banda a doua. Accesul catre autostrada din DNCB va fi restrictionat pentru aproape 45 de minute din cauza viscolului, a anuntat Centrul Infotrafic.

Judetele Caras-Severin, Mehedinti, Calarasi si Constanta se afla sub atentionare cod galben de ninsori si viscol pana la ora 14:00, in timp ce restul tarii a intrat sub informare meteo de vant si ninsori slabe, pana miercuri seara. 

Pe autostrada A2, intre Lehliu si Drajna, vizibilitatea este scazuta sub 50 de metri din cauza viscolului, iar intre Fundulea si Lehliu este sub 100 de metri.  Desi se actioneaza si se imprastie material antiderapant, zapada este readusa pe partea carosabila de vantul puternic, informeaza Ministerului Afacerilor Interne.

Pe toata reteaua de drumuri nationale si autostrazi, inclusiv pe drumurile din judetele aflate sub avertizare cod galben de ninsori si vant - Caras-Severin, Calarasi, Constanta si Mehedinti, se circula in conditii de iarna.

"La nivelul judetului Constanta au fost constituite cinci puncte de lucru temporare cu paramedici apartinand Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta in toate locatiile in care exista senilate apartinand CNAIR astfel: Centrul de intretinere Curenta A2 Valea Dacilor, Baza RAJDP Baneasa, Baza RAJDP Topraisar, Centrul de permanenta Cogealac si GI Chirnogeni", se arata in comunicat.

Astazi, CFR Calatori a anulat sapte trenuri Regio, , in zona de sud a tarii, precizand ca vor exista actualizari periodice ale acestei liste, in functie de evolutia conditiilor meteo si de situatia din teren. Trenurile anulate sunt R 8572 si R 8573, Fetesti-Slobozia Veche si retur; R 8382, R 8381, R 8384 si R 8385 si R 8388, Mangalia - Constanta si retur.

La ora 10, centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane a informat ca pe drumurile din judetul Ilfov traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna(viscol), vizibilitatea scazand sub 100 de metri.Cel mai greu se circula pe DN3 Branesti – Islaz, DN4 Bucuresti – Frumusani si pe DNCB Saftica – Tancabesti vizibilitate pe alocuri sub 50 de metri.    

Traficul rutier din dimineata de marti, 17 ianuarie, a fost deblocat pe DN3 intre Calarasi si Lehliu.  Centrul infotrafic al Inspectoratului General al Politiei Romane a transmis ca din cauza viscolului si a sulurilor de zapada, la ora 07.45, traficul rutier pe DN3 Calarasi – Lehliu(in judetul Calarasi) este intrerupt, intre localitatile Mihai Viteazu si Plevna.

De asemenea, Politia Romana a transmis ca traficul rutier pe A3 Bucuresti – Ploiesti, circulatia rutiera se desfasoara ingreunat, din cauza viscolului. Vizibilitatea este scazuta sub 100 de metri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea