Social

#pasaj victoria #bucuresti #reabilitare

Trafic ingreunat din cauza inchiderii Pasajului Victoria

Pasajul Victoria intra astazi in reparatii capitale, care urmeaza a fi finalizate pana la sfarsitul anului. Traficul va fi restrictionat pe o singura banda pentru fiecare sens de circulatie in timpul zilei, iar noaptea va fi inchis complet, intre 23:30 si 5:00.

"Lucrarile de reabilitare vor consta in refacerea betoanelor degradate, a iluminatului, placari interioare si exterioare, refacerea frontoanelor exterioare si tratarea rosturilor si a fisurilor. Pe durata desfasurarii lucrarilor de reparatii, circulatia la suprafata nu va fi afectata. Aceasta se va desfasura fara restrictii pe bretelele laterale in sensul Titulescu-Iancu de Hunedoara si invers, cu traversarea Pietei Victoriei. Reabilitarea Pasajului Victoria va costa 12,7 milioane de lei fara TVA", a explicat directorul Administratiei Strazilor , Alina Roman, conform Gandul.

Rutele ocolitoare propuse sunt strazile Dreapta (Maltopol) si Baldovin Parcalabul, proaspat asfaltate.

pasajul lujerului urmeaza sa fie si el supus unor lucrari de consolidare , care vor costa 12 milioane de euro si vor dura aproximativ un an. Primarul Sorin Oprescu a declarat ca cei care circula momentan prin Lujerului "o fac pe riscul lor". Pasajul nu a fost consolidat in ultimii 20 de ani, dar lucrarile nu il vor inchide complet, urmand sa se circule pe un singur sens.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea