Social

#rute ocolitoare #zapada #trafic aglomerat

Trafic aglomerat pe soselele nationale

Traficul rutier se va intensifica pe soselele nationale, vineri, iar iesirea din Capitala pe DN1 va fi aglomerata din cauza numarului mare de masini care vor iesi in weekend din Capitala.

Politistii recomanda ca soferii sa apeleze la rutele ocolitoare pentru a evita pierderea timpului in trafic. O ruta posibila pentru traseul indicat este DN 1A Bucuresti - Buftea - Ploiesti , informeaza Infotrafic .

Datorita terminarii lucrarilor, pe toata lungimea Centurii de Vest a municipiului Ploiesti, se circula in aceasta perioada fluent, de aceea cei care doresc sa ajunga in statiunile montane de pe Valea Prahovei le este recomandat sa renunte la deplasarea prin municipiu si sa circule pe centura.

"Trafic foarte intens se va semnala, asa cum se intampla de cateva zile, si in zona comerciala de la kilometrul 11 al Autostrazii Bucuresti-Pitesti, precum si in apropierea podului situat pe DN 2, in localitatea ialomiteana Cosereni si pe tronsonul cuprins intre Dej si Cluj-Napoca, in localitatile Nima, Bunesti, Gherla, Livada si Fundatura, strabatute de DN 1C (E 576). Ar fi bine, asadar, ca tronsoanele de drumuri respective sa fie pe cat posibil evitate," recomanda Politia Rutiera .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea