Social

#covid-19 #angajati avira #avira #coronavirus

Toti angajatii Avira la nivel global vor lucra de acasa, ca masura preventiva in contextul COVID-19

Ca masura de precautie, Avira, dezvoltatorul german de solutii de securitate, isi va inchide toate birourile fizice din intreaga lume ca urmare a epidemiei de coronavirus Covid-19. Tot personalul a fost instruit sa lucreze de acasa si. Avira anticipeaza ca nu va exista niciun impact negativ asupra operatiunilor companiei, serviciului de suport clienti si dezvoltarii de produse pe masura ce situatia continua.

"Luam aceasta masura de preventie pentru siguranta publicului larg si a angajatilor nostri”, a declarat Travis Witteveen, CEO Avira. „Prin adoptarea programului de lucru de la domiciliu si anularea tuturor calatoriilor in cadrul companiei, ne asiguram ca Avira nu va accelera involuntar raspandirea virusului COVID-19. in plus, prin aceasta masura ne asiguram ca vom fi pregatiti pentru a furniza, fara probleme, intreaga noastra gama de servicii de securitate, in cazul in care epidemia va lua amploare. De fapt, vom lucra si mai mult pentru a ne asigura ca toti clientii nostri vor putea primi informatii esentiale si vor fi protejati de amenintarile online aferente in aceasta perioada ingrijoratoare."

Avira va continua sa ofere tuturor utilizatorilor o gama completa de produse software si servicii de securitate, indeplinindu-si misiunea de a proteja oamenii din lumea conectata. Clientii vor putea accesa toate produsele si serviciile stiind ca Avira este pregatita pentru orice eventualitate. Compania considera ca acest lucru este mai important ca oricand, avand in vedere ca zilnic apar noi escrocherii si mesaje de dezinformare legate de COVID-19.

De asemenea, prin aceasta decizie, Avira isi doreste sa spijine eforturile autoritatilor din sistemul medical din fiecare tara in care are birouri, cum ar fi Germania, Romania si Statele Unite, pentru a preveni o potentiala raspandire a virusului COVID-19. Compania a facut acest pas important desi nu se cunosc cazuri de infectare in randul angajatilor companiei si nici ale membrilor familiilor acestora.

„Avira se pregateste activ pentru acest scenariu si dispune de infrastructura tehnologica potrivita pentru a sprijini intreaga forta de munca – cei peste 400 de angajati care lucreaza de la domiciliu", a adaugat Matthias Ollig, CTO Avira. „Avem avantajul ca in companie exista deja o cultura care permite munca de la distanta si programul flexibil. Am beneficiat intotdeauna de cea mai recenta tehnologie cloud, iar angajatii nostri sunt obisnuiti sa aiba posibilitatea de a colabora de la distanta. Pentru clientii nostri, aceasta ar trebui sa fie un aspect pozitiv si incurajator.”

Birourile companiei vor fi inchise incepand cu 12 martie, pana pe 22 martie inclusiv sau pana la o notificare ulterioara.

CEO-ul companiei, Travis Witeveen, este disponibil pentru alte comentarii.

Despre Avira

Avira protejeaza oamenii din lumea conectata – le permite tuturor sa isi gestioneze si sa-si securizeze viata digitala. Avira are in portofoliu solutii de securitate si confidentialitate pentru dispozitive Windows si Mac, smartphone-uri Android si iOS, retele de internet de acasa si dispozitive inteligente (IoT). Toate functionalitatile Avira sunt disponibile ca SDK-uri si API-uri autorizate. Lucrand impreuna, Avira si partenerii sai protejeaza peste 500 de milioane de dispozitive la nivel global. Solutiile Avira obtin in mod constant cele mai bune rezultate la testele de securitate derulate de organizatii independente.

Avira este o companie privata cu sediul in apropiere de Lacul Constanta, Germania, avand birouri in UE, Statele Unite si Asia. O parte din vanzarile Avira sprijina Fundatia Auerbach, care sustine educatia, copiii si familiile aflate in nevoie. In Romania, Avira este prezenta din 2004 si are in prezent peste 130 de angajati, in Bucuresti. Pentru mai multe informatii despre Avira, vizitati www.avira.com.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea