Social

#cariera #locuri de munca #joburi #dependenta cafea #dependente

Topul joburilor care favorizeaza dependenta de cafea

Unul dintre cele mai placute momente la job este acela in care iti savurezi cafeaua, alaturi de colegi. Uneori insa, acest obicei poate deveni un adevarat pericol pentru sanatate. Exista anumite joburi foarte epuizante, care duc la dependenta de cofeina. Iata care sunt locurile de munca ce favorizeaza dependenta de cafea:

Pe primul loc in topul profesiilor care consuma cea mai multa cafea se afla cercetatorii si tehnicienii de laborator. Pe al doilea loc se claseaza managerii si PR-ii. Podiumul este incheiat de persoanele care lucreaza in Educatie. Acestea sunt urmate de editori, scriitori, fizicieni, bucatari, asistente, profesori, recrutorii si guvernanti.

Potrivit unui studiu realizat de curand de CareerBuilder, 46% din angajatii participanti la studiu au declarat ca sunt mai putin productivi la munca daca nu isi beau cafeaua, iar 61% au marturisit ca beau cel putin doua cesti de cafea cand sunt la munca.

De asemenea, conform rezultatelor studiului, editorii, scriitorii, profesorii si guvernantii prefera cafeaua cu arome, in timp ce recrutorii beau cafeaua cu lapte sau zahar, iar judecatorii si personalul hotelier prefera cafeaua neagra.

Sursa foto: zf.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea