Social

#orase nesigure Romania #orase sigure Romania

Topul celor mai nesigure orase din Romania! Tu unde stai?

Alexandria, Suceava, Satu Mare, Bacau, Calarasi, Targoviste, Vaslui, Piatra Neamt, Galati si Resita sunt cel mai nesigure orase din Romania, potrivit unui sondaj realizat de Storia.ro, derulat in perioada noiembrie 2016 – ianuarie 2017.

Cel mai sigur oras din Romania este Oradea, urmat de Brasov, Cluj-Napoca, Sibiu, Sfantul Gheorghe si Timisoara, conform sondajului, la care au raspuns peste 92.000 de romani. Participantii la studiu au tinut cont in evaluarile facute de costul general al vietii, accesul la institutiile de sanatate publica, calitatea mediului inconjurator, curatenia si zgomotul din mediul urban, spatiile verzi, situatia transportului public sau accesul la institutiile educationale.  

La nivel de regiuni istorice, Transilvania a primit cel mai bun scor de siguranta, fiind urmata de Crisana si Bucuresti si Ilfov. La polul opus, Maramures si Moldova au obtinut cel mai mic punctaj, fiind evaluate ca fiind cele mai nesigure regiuni din tara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea