Social

#cea mai ieftina calatorie cu taxiul #calatorie taxi #taxi #clasament #top #bucuresti

Topul celor mai ieftine orase in care poti calatori cu taxiul! Pe ce loc se afla Bucurestiul

Bucurestiul se afla in topul celor mai ieftine orase in care poti calatori cu taxiul, potrivit unui studiu efectuat de Carspring.

In efectuarea studiului s-au luat in calcul preturile unei calatorii cu taxiul de 3 km in oras, o calatorie intre aeroport si centrul orasului, dar si costul de asteptare din 80 de orase din intreaga lume.

Potrivit clasamentului, Bucurestiul se afla pe locul patru, cu una dintre cele mai mici tarife de taxi. Pe primul loc se afla Cairo, urmat de Mumbai si Jakarta.

Bucurestiul a fost plasat pe locul 4 din 80 de orase (locul 80 fiind cel mai scump), cu un cost de 1,31 euro pentru o cursa de 3 km.

Studiul ofera, de asemenea, informatii despre modelele de masini care sunt cele mai populare in fiecare oras investigat, dar si daca in fiecare locatie exista o alternativa precum Uber. Astfel, din cele 80 de orase incluse in studiu, Uber este disponibil in 65.

Cairo, oras aflat pe locul intai in top, are cel mai mic pret pe kilometru, respectiv 9 centi, iar o cursa de la Aeroportul International Cairo pana in centrul orasului costa doar 3,73 euro. In schimb, cea mai scumpa cursa cu taxiul o poti plati in Tokyo. O cursa de la Aeroportul International Tokyo-Narita pana in centrul orasului costa 168,67 euro, potrivit thetrends.ro.

Sursa: thetrends.ro

Sursa foto: stpaulyellowtaximn.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea