Social

#finlanda #orase cinstite #experiment portofel

Topul celor mai cinstite orase din lume

Reporterii publicatiei "Reader's Digest" au realizat de curand un experiment pentru a vedea cat de cinstiti sunt oamenii. Acestia au plasat 192 de portofele in marile capitale din lume. Rezultatul a fost unul uimitor.

Portofelele imprastiate in cele 16 orase in parcuri, in apropierea centrelor comerciale si pe trotuare contineau 50 de dolari, un numar de telefon, carduri business, cupoane de reduceri si o fotografie de familie.

In urma experimentului, doar 47% din portofele au fost inapoiate. Bucurestiul s-a regasit pe pozitia a 11-a, la egalitate cu Rio de Janeiro si Zurich, cu patru portofele returnate.

Capitala Finlandei a ocupat primul loc in acest top al celor mai cinstite orase din lume, unde au fost inapoiate 11 din cele 12 portofele.

Pe locul al doilea in acest top al onestitatii s-a clasat orasul indian Mumbai, unde au fost inapoiate 9 dintre cele 12 portofele.

Locul al treilea a revenit orasului Budapesta, ai carui locuitori au inapoiat 8 din cele 12 portofele.

In top s-au mai regasit orasele New York (8 portofele), Moscova (7 portofele), Amsterdam (7 portofele), Berlin (6 portofele), Ljubljana (6 portofele), Londra (5 portofele), Varsovia (5 portofele), Praga (3 portofele), Madrid (2 portofele) si Lisabona (1 portofel).

Sursa foto: adevarul.ro
Autor: Ana Ionescu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea