Social

#scaune birou #birou #scaune

TopScaune – Diversitatea de scaune pentru birou intr-un singur loc

Atunci cand iti desfasori activitatea la birou, timp de mai multe ore pe zi, ai face orice ca timpul petrecut sa fie cat mai placut cu putinta. Iar pentru o stare de bine crescuta, confortul este o cerinta obligatorie. Cum ai putea, insa, sa obtii confortul de care ai nevoie atunci cand vine vorba de timpul petrecut la birou?

Nimic mai simplu: TopScaune iti ofera solutia potrivita printr-o gama extrem de variata de scaune pentru birou din care il poti alege pe cel care se potriveste cel mai bine nevoilor pe care le ai. Pentru ca da, scaunul pe care stai este extrem de important pentru a te simti confortabil atunci cand stai intr-un singur loc timp de mai multe ore.

Scaune de birou in diverse culori si materiale

Scaunele de birou oferite de TopScaune se gasesc intr-o mare varietate de materiale si culori, acestea oferind nu numai confort utilizatorilor, ci si aspectul placut, modern, de care este nevoie intr-un birou din zilele noastre. Astfel, pe langa caracterul ergonomic care a devenit o cerinta obligatorie in zilele noastre, scaunele comercializate de TopScaune sunt realizate din materiale care le ofera fie un aspect elegant, fie un aspect vintage, fie un aspect la moda, in ultimele tendinte. Tapiteria acestora este realizata fie din piele ecologica, fie din catifea calitativa, cu cusaturi elegante. Culorile in care se regasesc acestea sunt de la cele neutre – alb, negru, maro, gri, la cele care ies in evidenta in cel mai placut mod: rosu, roz, visiniu, albastru, crem.

Scaune de birou reglabile imbunatatite cu aspecte ergonomice

Toate scaunele comercializate de TopScaune sunt scaune reglabile, astfel incat acestea sa poata fi utilizate de orice persoana, oricare ar fi inaltimea acesteia sau preferintele in ceea ce priveste inclinarea sau pozitia bratelor. Mai mult decat atat, acestea sunt scaune ergonomice, care asigura o pozitie confortabila si in acelasi timp sanatoasa a coloanei vertebrale.

Posibilitatea de reglare a cotierelor, buretate la cea mai mare parte a modelelor de scaune, astfel incat umerii si bratele sa aiba o pozitie adecvata, confortabila, suportul lombar care ajuta la pozitionarea corecta a coloanei in zona lombara, sezutul sau alte parti ale scaunului acoperite cu spuma de densitate mare, spatarul dublu capitonat si forma curbata astfel incat curbura coloanei sa fie cea naturala sunt aspectele care fac din modelele de scaune de la TopScaune sa fie unele ergonomice.

Scaune de birou pentru relaxare

TopScaune ofera, de asemenea, si modele de scaune pentru birou cu functia de masaj sau de incalzire.  Pe langa celelalte caracteristici ergonomice pe care le au unele modele de scaune de birou, acestea sunt prevazute si cu functia de masaj, ceea ce ofera utilizatorului nu numai posibilitatea de a fi departe de durerile de coloana sau alte neplaceri, dar si pe cea a relaxarii si a confortului termic in timpul desfasurarii activitatii profesionale.

Scaunele cu masaj sunt controlate cu ajutorul unei telecomenzi legata la scaun printr-un cablu, iar utilizatorul are sansa de a alege diverse functii in functie de gradul de intensitate a masajului, functia de vibratie, diverse moduri de masaj (pulse, press, wave, auto, normal), puncte numeroase de masaj (cap, spate, vertebrele lombare, coapse), precum si functia de temporizator cu variante de la 15 pana la 60 de minute.

Scaune robuste si usor de intretinut

Toate scaunele pe care TopScaune le are in portofoliu sunt unele robuste, realizate din materiale calitative, astfel incat acestea sa reziste probei timpului. Exista si modele de scaune care suporta o greutate mai mare, de pana la 150 de kilograme, iar majoritatea modelelor de scaune pentru birou sunt realizate dintr-o baza metalica stabila, in forma de stea, care are cinci role antiderapante pentru a oferi o mai buna mobilitate, dar si pentru a proteja pardoseala impotriva zgarieturilor. Pielea ecologica cu care sunt tapitate scaunele de la TopScaune este una de o calitate inalta, astfel incat sa reziste la uzura, iar marele avantaj al acesteia este faptul ca este usor de intretinut. Intretinerea acestora devine foarte usoara, nefiind nevoie decat de o carpa moale de bumbac, umeda sau uscata, dupa caz, in functie de gradul si tipul de murdarie si aspectul scaunului este din nou inedit, fara eforturi prea mari.   

Sursa foto: unsplash.com/

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea