Social

# reguli pariuri # castigator pariuri #pariuri

Top reguli si ponturi care te pot transforma intr-un castigator la pariuri

Statisticile spun ca 98% dintre cei care pariaza nu castiga. Doar 2% dintre acestia reusesc. Asa ca, daca vrei sa te numeri printre acestia, trebuie sa stii exact ce este de facut. Porneste de la ideea de baza a unui parior experimentat - nu poti fi bun la toate sporturile!

Apoi, alege o platforma de pariuri de incredere, unde stii si care este procentajul la castig. in acest mod ai siguranta ca pariezi intr-un loc legal si care iti ofera sanse egale la castig. Iar daca vei respecta urmatoarele reguli de pariere atunci probabilitatea de castig va creste.

Foloseste instrumentele de analiza sportiva si datele statistice

Este ceea ce fac si operatorii de pariuri. Te va ajuta sa intelegi si modul in care sunt conceputele cotele caselor de pariuri. in plus, vei putea plasa mize pe tipuri de pariere complexe (numar total de goluri, cartonase, cornere si altele). Multi pariori evita genul acesta de optiuni, tocmai ca nu le stapanesc. Ceea ce poate fi in avantajul unui parior care vrea sa castige constant.

Concentreaza-te pe sporturile pe care le cunosti

Daca iti doresti sa progresezi in lumea pariurilor, nu te extinde in mai multe directii. Nu vei face decat sa pariezi mult si fara rezultate. Concentreaza-ti atentia pe maxim 3 sporturi (2 de echipa si unul individual). Poti alege combinatii de fotbal, baschet si tenis ori hochei, handbal si box. Este important sa intelegi cat mai bine sporturile pe care mizezi!

Nu "copia" modul de pariere al altor pariori

Daca este sa pierzi, mai bine fa-o pe mana ta. Gandeste-te ca nimeni nu iti ofera sfaturi care sa te ajute sa faci bani. Le-ar diminua lor sansele de castig. in plus, nimeni nu-si divulga secretele castigatoare.

incepe prin abordarea unui mod strategic de pariere. Creeaza-ti propriul tipar de plasare a pariurilor. Nu dezarma la inceput, daca nu este unul castigator. imbunatateste in permanenta si vor aparea si rezultatele!

Mizeaza pe sume mici, dar in mod constant, mai ales la inceput

Testarea unei strategii se realizeaza cu mize mici. Astfel, nu vei cheltui multi bani, dar iti poti dovedi ca ai ales o strategie cu sanse reale de castig. Cu aceasta ocazie poti sa plasezi ambele tipuri de pariuri: pre-meci si live.

Plaseaza pariuri pre-meci doar cat ai siguranta maxima in predictie

Primesti o cota fixa, asa ca, daca ai pierdut nu mai poti face nimic. Daca pariezi live, atunci ai la dispozitie optiunea Cash Out. Aceasta te ajuta sa limitezi pierderile. in anumite cazuri, chiar iti poate aduce un mic profit. Pariaza pre-meci doar daca ai date suficient de corecte pentru a castiga.

Per eveniment, nu paria niciodata mai mult de 2% din bugetul alocat

Priveste pariurile sportive ca pe un maraton. Adica, o cursa lunga. Pentru o astfel de cursa ai nevoie de resurse. Pastreaza-le pentru momentul in care poti face un sprint. Asa ca, nu-ti plasa niciodata toti banii pe un singur pariu.

Ai nevoie de un model de pariere

La acesta te vei raporta atunci cand vei plasa noi pariuri. in functie de acesta iti vei putea stabili strategia cea mai adecvata atunci cand vei paria.

Plaseaza pariuri simple

Dintre cele trei tipuri de pariuri (simple, in sistem si combinate) primele sunt cel mai usor de gestionat. iti poti pune in evidenta cunostiintele atunci cand pariezi pe un singur eveniment.

Urmareste live evenimentul pe care pariezi

Asa iti vei putea testa in timp real predictiile. Mai mult decat atat: poti corecta anumite pariuri. Le poti creste valoarea in functie de moment. Vei obtine informatii in timp real, de mare ajutor pentru plasarea unui pariu avantajos. in plus, poti folosi la nevoie optiunea Cash Out.

Invata sa calculezi cotele

Alaturi de implementarea unei strategii de pariere, cotele reprezinta un avantaj major pentru orice parior. invatand cum se calculeaza o sa poti sa intelegi modul in care sunt alternate cotele de catre casele de pariuri. si o sa stii care agentie iti ofera cote avantajoase si care nu.

Nu-ti fie teama sa pariezi contra favoritilor

S-a demonstrat ca niciodata favoritii nu sunt castigatori dinainte de a juca. Asa ca, daca urmaresti meciul live, poti plasa pariuri contra acestora. Asa vei putea specula in favoarea ta evolutia acestora pe o perioada determinata din partida.

In spatele cotelor sunt tot oameni

Casele de pariuri functioneaza cu ajutorul oamenilor. Ceea ce inseamna ca acestia pot gresi in aprecierile pe care le fac. Orice astfel de greseala te poate favoriza pe tine, pariorul.

Verifica pariul inainte de a-l plasa

Nu face niciodata lucrurile in graba, mai ales cand este vorba despre banii tai. Fie ca iti plasezi pariurile online, fie ca o faci offline, verifica daca ai bifat totul asa cum ti-ai dorit.

Nu plasa pariuri pe evenimentele despre care nu ai nicio informatie

Este cea mai mare greseala pe care o poti face. iti poti spune ca instinctul tau nu poate da gres, dar, ce se intampla daca o face?

Alege-ti intotdeauna in mod inteligent "sursele" atunci cand pariezi

Stirile din media iti ofera informatii utile, parerile "specialistilor" de pe net, nu. Aminteste-ti sa verifici din doua surse daca datele primite sunt corecte.

Nu uita, tu esti singura persoana care te poate transforma intr-un castigator la pariuri!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea