Social

#idei de cadouri #cadouri

Top 6 idei de cadouri cu care nu vei da gres

Stiu ca a face cadouri nu este intocmai cel mai usor lucru. Ai atatea idei dar parca nici una nu este cea potrivita. Cel mai greu este sa faci cadouri pentru barbati (fie vorba intre noi).

De aceea ti-am pregatit o lista cu posibile cadouri care sa te ajute cand esti in pana de idei. Am vrut sa acopar interese, hobby-uri si personalitati diferite asa ca selectia este una foarte extinsa.

1. Butoni de camasa

Un set de butoni eleganti poate fi un cadoul perfect pentru el, cu care nu ai cum sa dai gres.

Daca pana acum butonii de camasa erau eleganti si rafinati, acum poti gasi butoni de camasa si cu personajele lui preferate din fimele cu eroi sau nave spatiale.

Zilele in care butonii de camasa erau purtati doar la outfit-uri care includeau un tuxedo s-au terminat. Alege sa ii inveselesti ziua cu un set de butoni funny.

2. Arta

Da! Este cel mai perfect cadou pentru o persoana care este indragostita de tot ceea ce inseamna arta si frumos.

Alege sa daruiesti cadouri cu timp pentru cei ce apreciaza arta.

Nu sti exact cand sa oferi aceste cadouri? - aniversari si evenimente de cuplu. Ai prea multe idei si te copleseste ideea de a cumpara arta?

Descopera intreaga colectie de opere de arta unice. Cu siguranta vei gasi ceva potrivit.

3. Cursuri de Marketing

Daca jumatatea ta este interesata de marketing sau lucreaza in acest domeniu, un cadou de dezvoltare personala si profesionala va fi bine primit.

Descopera cursurile practice de marketing de la prima agentie de growth hacking marketing din Romania.

Ajuta-ti prietenii sa intre in top 1% marketeri din Romania.

4. Balon in forma de inel de logodna

Acesta este un pamflet, trateaza-l ca atare.

Daca esti in cautare de idei de cereri in casatorie mai deosebite si amuzante, foloseste-te de un inel de logodna gonflabil care are cel mai mare ,,diamant" si sigur veti avea o amintire distractiva legata de acest eveniment.

Dar nu uita sa ai totusi la tine si acel inel adevarat, nu vrei sa o dezamagesti chiar de tot.

5. Ajuta la amenajarea casei

Se gandeste sa valorifice spatiul din casa voastra? Poate ca amenajarea unei mansarde devine o solutie perfecta pentru voi. Lucrarea Mea ti-a pregatit tot ce trebuie sa stii despre acest proces.

Cui nu ii trebuie o mana de ajutor la un proiect de o asemenea anvergura?

Sau si mai bine, ofera-i cadou un nou dressing la mansarda.

6. Un bar sub forma globului pamantesc

Un cadou cu adevarat surprinzator este un glob pamantesc care se deschide sub forma unui bar.

Il poti face cadou partenerului de afaceri, in semn de pretuire a relatiei voastre de business, tatalui, pentru a-i multumi pentru sprijinul acordat, sau nasului ca un cadou special de ziua lui.

Surpriza de a deschide globul si a gasi acolo cateva bauturi de calitate si de a se bucura de momente de relaxare si bucurie alaturi de familie sau prieteni este de nepretuit.

Indiferent de ce cadou vei alege pentru persoanele speciale din viata ta personala sau profesionala, bucura-te de semnificatia gestului de a darui, din dragoste si recunostinta, emotii si bucurii celor dragi.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea