Social

#odihna #emotie #meditatie #fericire

Top 5 lucruri care ne fac fericiti

Psihologul Claudia Jimeno Beltran, specialist in comunicare relationala si dezvoltare personala, sustine ca fericirea este la indemana oricui, doar ca noi suntem cei care o cautam mereu in alta parte. Adevarul.ro publica lista lucrurilor simple care, in vederea psihologului, ne fac fericiti.
 

1. Atentie la semnalele pe care ni le da corpul nostru. "Corpul ne da primele repere, iar starile de confort pot fi gasite astfel mai usor. Corpul fizic nu minte!", isi invata Claudia Jimeno Beltran cursantii.

 

2. Recunostinta zilnica: "Dimineata la trezire, seara la culcare, aceste ganduri de recunostinta trebuie sa fie cu noi. Multumim cui consideram noi - lui Dumnezeu, Universului, vietii - pentru tot ce avem!".

 

3. Meditatia, utila pentru concentrare. "Ne invata sa ne focusam, sa ajungem la pacea mentala, in care organismul, mai ales creierul, functioneaza optim si sunt eliberati hormonii fericirii - endorfinele si serotonina", explica specialistul.

 

4. Odihna. Specialistul sustine ca pentru o stare de bine trebuie sa dormim suficient.

 

5. Igiena fizica, mentala si emotionala. Nu doar toaleta zilnica este esentiala, sustine Beltran, ci si curatirea de gandurile si de emotiile negative.


Sursa foto: pxleyes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea