Social

#case de lux #case #case frumoase #Henley Mansion #The Heinz Julen Penthouse

Top 4 cele mai frumoase case din lume

Marea Britanie, Elvetia si Statele Unite ale Americii sunt regiunile lumii care gazduiesc patru dintre cele mai frumoase si spectaculoase case din lume. Iata cum arata acestea si de ce sunt considerate adevarate capodopere arhitecturale!


1. Henley Mansion, Berkshire, Marea Britanie - asezata pe raul Tamisa si imprejmuita de peisaje rapitoare, spectaculoasa casa din Berkshire apartine unui miliardar rus si face parte si dintre cele mai scumpe locuinte din lume, fiind estimata la 218 milioane de dolari.


Sursa foto: Cabelkawan.blogspot.com

2. The Heinz Julen Penthouse, Zermatt, Elvetia - ridicata in inima muntilor si proiectata de un celebru arhitect, superba locuinta imbina intr-un mod autentic designul modern cu cel rustic.


Sursa foto: Ultrahome.org


Sursa foto: Passion4luxury.blogspot.com

3. The Clock Tower Apartment, Brooklyn, New York - este un penthouse spectaculos, proiectat ca un turn si este situata pe principala strada din Brooklyn, aproape de celebrul Manhattan Bridge.

Sursa foto: Funisforassholes.com

Sursa foto: Nydailynews.com

4. Cabana de schi Firefly, Zermatt, Elvetia - Elvetia este regiunea cu unele dintre cele mai frumoase case din lume. Aceasta cabana de schi cu pereti conceputi aproape exclusiv din sticla este situata in Alpi si este considerata de experti o capodopera a designului contemporan.

Sursa foto: Firefly-collection.com


Sursa foto: Firefly-collection.com


Sursa foto: 1hdwallpapers.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea