Social

#cadouri haioase #simtul umorului #cadouri

Top 17 cele mai haioase cadouri pentru cei cu simtul umorului

Multe persoane se bucura sa ofere cadouri haioase prietenilor si rudelor care au un simt dezvoltat al umorului. Cei care au o personalitate amara prin natura lor evita cadourilor haioase - sa le ofere sau sa le primeasca. Dar, cei cu inima usoara, iubitori de distractie, veselie si glume, le adora.  Aceste persoane stiu sa treaca peste micile probleme ale vietii cu zambetul pe buze, stiu sa-i faca si pe cei de langa ei sa zambeasca si sa se simta bine in prezenta lor.

Cadourile amuzante nu au varsta si pot fi pastrate o viata intreaga. In plus, sunt memorabile. Mai usor uiti o camasa in carouri pe care ai primit-o in dar decat o papusa voodoo a sefului sau niste bilute antistres.

Iata 17 cadouri  haioase care anima atmosfera, casca ochii si starnesc urale in randul celor care le primesc.

1. Ghiveci cu susul in jos

O idee mega trasnita. Ghiveciul rasturnat este asa cum nu ti-ai imaginat. Are un sistem de udare bine pus la punct, in ciuda faptului ca sta cu susul in jos, precum si un disc care il impiedica sa cada. Este cadoul ideal pentru cei care iubesc florile, plantele si natura. Se livreaza cu un dop cu carlig, un cablu de extensie pentru atarnare si instructiuni in limba engleza.

2. Big Enter tasta antistres

Pare o tasta ca cea de la pc, dar in format XXL. Ce faci cu ea? O lovesti cu pumnul ori de cate ori te umpli de frustrari si energii negative si aproape instant scapi de stres. In plus, cand ai vrea sa atipesti putin la birou, poti folosi tasta pe post de perna. Iar daca o conectezi la calculator sau laptop functioneaza real ca o tasta enter.

3. Voucher cadou pentru iubitul tau/ iubita ta

Daca vrei sa faci un cadou amuzant pentru partenerul de viata, acest voucher cadou este cea mai trasnita idee. Contine 20 de cartoline, din care 15 sunt completate, iar 5 le poti completa tu. Cele 15 contin provocari din cele mai amuzante, picante, kinky. Iti garantam ca va fi un cadou intens apreciat. Jocul poate continua zile si ani, pentru ca voucherele se pot reutiliza.

4. Papusa Voodoo a sefului

Papusa este o copie in miniatura a sefului tau, dar este perfecta de daruit colegilor de Secret Santa, zi de nastere, onomastica etc. Are doar 95 de grame si este impanzita cu tot felul de mesaje amuzante. Te vei prinde imediat cum se utilizeaza: infigi cate un ac pe mesajul- dorinta ce-l vizeaza pe seful tau: da-mi o marire de salariu, lasa-ma sa plec mai devreme azi, multumeste-mi pentru munca depusa - acestea sunt doar cateva exemple.

5. Patura coada de sirena

E o patura calduroasa, moale si placuta la atingere, dar care este originala prin designul ei: o coada cu o inotatoare mare, asa cum au sirenele frumoase din povesti. Patura este tricotata cu solzi, astfel ca imaginea este cat se poate de reala. Oricine o va primi va putea sa faca o multime de fotografii superbe pentru instagram si nu doar atat.

6. Suport pentru casti Rock On

Daca este pasionat de muzica, cel mai probabil are deja toate albumele care ii plac, precum si aparatura necesara pentru creatie sau auditie. Ce poti sa-i cumperi in acest caz? Un suport pentru casti Rock On. Este o mana cu degetele asezate in cel mai cunoscut semn al rockerilor. Suportul e de mare efect si e util pentru orice fel de casti.

7. Hamac pentru picioare

Cine si-ar fi inchipui ca picioarele au nevoie de un hamac? Noi. Si inca mare nevoie au. Picioarele care se aseaza linistit in hamac simt mai putina durere si mai putin disconfort din cauza statului prelungit la birou. Hamacul se poate regla in doua moduri si se fixeaza foarte usor de orice suprafata de masa, fara a o deteriora. Daca stii un prieten care munceste mult, ofera-i acest cadou amuzant, dar si de grija. Ideal pentru petrecerea de Secret Santa, Mos Craciun, Mos Nicolae, zi onomastica, zi de nastere etc.

8. Bilute antistres

Jucariile amuzante antistres sunt la mare cautare, pentru ca si stresul este mai prezent in viata omului modern. Bilutele seamana cu ce crezi tu. Le poti fixa sub birou ca sa le atingi si sa te joci cu ele ori de cate ori vrei sa te detensionezi. Contin un strat subtil de ceara si sunt foarte placute la atingere.

9. Magic Ball mingea adevarului

Cum ar fi sa faci cadou cuiva o puterea incredibila care sa-l ajute sa iasa din impas ori de cate ori doreste? Ei bine, cu mingea adevarului Magic 8, acest lucru este posibil. Functioneaza simplu: cand esti indecis, intrebi mingea, o agiti si astepti raspunsul. O poti testa cu cele mai trasnite intrebari: "O sa primesc o marire de salariu?", "O sa fiu promovat curand?", "E o idee buna sa o scot pe colega la o cafea?". Stai doar sa vezi ce raspunsuri trasnite va oferi mingea buclucasa.

10. Uscator de unghii Funky Monkey

Iata unul din cele mai haioase cadouri pentru femei: un uscator pentru unghii, sub forma de maimutica simpatica. Maimuta sufla si sufla pentru ca fiecare unghiuta data cu lac sa fie uscata si frumoasa. Secretul din spatele uscatorului trasnit este un miniventilator discret. Functioneaza cu doua baterii AAA.

11. Sosete amuzante Bring Me Wine

La prima vedere par o pereche de sosete normale, insa originalitatea lor consta in mesajul inscriptionat pe talpi: If you can read this, please bring me wine. Este cadou perfect pentru barbatii care se respecta, iubesc vinul si cadourile ingenioase.

12. Turnul Petrecerii

Daca ai jucat vreodata Jenga, stii la ce sa te astepti. Turnul petrecerii contine mai multe blocuri din lemn, fiecare din ele cu un mesaj- provocare. Turnul se livreaza cu 4 pahare de shot, astfel ca jocul trasnit poate sa inceapa. Incercati sa asezati piesele de lemn sub forma unui turn, fara ca turnul sa cada. Cand inevitabilul se va produce, respectati provocarea haioasa inscrisa pe blocul din lemn.

13. Bike Eggs

Trebuie sa faci un cadou original unui biciclist? Alege-i cel mai amuzant obiect: bike eggs. Sunt alimentate de doua baterii si emit lumina pana la 190 de ore pe intermitent. LED-urile se observa usor pe strazile intunecate sau pe timp de noapte si sunt usor de pornit/ oprit. Sunt fabricate din silicon rezistent la apa, usor de montat si de purtat. Fa unul din cele mai trasnite cadouri si imparte rasete in dreapta si in stanga.

14. Set cadou tacamuri cu cheie Wrenchware

Cine nu ar fi mega uluit sa primeasca un set de tacamuri (lingura, furculita si cutit) cu terminatii in forma de chei de lucru? Orice barbat bun la reparatii ar aprecia aceasta idee pentru ca nu se stie cand trebuie sa te ridici dintr-o data de la masa ca sa repari chiuveta sau o teava sparta.

15. Hartie igienica dolari

Cel mai probabil, nu poti sa oferi cadou 15000 de dolari unui sarbatorit pe care il stimezi, dar de aceea exista aceasta rola de hartie cu dolari. Sunt 15 metri de hartie/ rola cu dolari 1 si 1, care par foarte reali. Poate ca este un moft pentru unii, dar tu stii ca este un moft necesar. Ofera cel mai trasnit cadou pentru cel care viseaza cu ochii deschisi la o gramada de bani pe care o va face foarte curand.

16. Periute de dinti nonconformiste

Crezi ca le-ai vazut pe toate? Nu ai vazut periutele nonconformiste. Un cadou simplu si totusi de mare efect. Periutele au design intraznet pentru ca sunt decorate cu organele genitale ale EI si ale LUI. Asa va fi usor sa va diferentiati periutele in fiecare dimineata. Sunt fabricate din bambus antimicrobian, biodegradabil si durabil in timp.

17. Cutie la misto

Si peste toate acestea, daca vrei sa-ti impachetezi cadoul in cea mai originala cutie, incerca o cutie la misto. O astfel de cutie induce in eroare si il face pe cel care primeste cadoul sa creada pentru o clipa ca a primit o surpriza yaaak: lumanare cu ceara din urechi, puzzle 12000 de piese, inlocuitor de hartie igienica, sac de atipeala, biberon cu auto hranire. De abia cand va scoate cadoul mult asteptat din aceasta cutie, primitorul va multumi Cerului ca ce a vazut prima data nu s-a adeverit. Iar tu vei fi incantat si amuzat ca l-ai trecut pe sarbatorit prin toate starile limita, de la agonie la extaz.

Nu e greu sa faci cadouri haioase. Ai nevoie doar de putina cercetare, rabdare si inspiratie. Vino pe mindblower, magazin online de cadouri trasnite si vei gasi cu siguranta o multime de idei originale testate si recomandate de sute de clienti. Stoc permanent cu stickere laptop, cadouri petrecerea burlacilor, carti de joc amuzante, jocuri de baut etc.

Avem cadouri pentru barbati si femei, mame si soacre, copii, tati, frati, alte rude, prieteni, colegi, sefi. Perfecte pentru zi de nastere, zi onomastica, Secret Santa, petrecere de Craciun etc.  

Asvertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea