Social

#destinatii vacanta #top hoteluri # destinatii lux #hoteluri lux # concediu lux

Top 10 cele mai luxoase hoteluri din lume

Se apropie perioada vacantelor si esti dornic sa cunosti locuri impresionante? Iti prezentam topul celor mai cautate si luxoase hoteluri din lume, unde realul se intalneste cu irealul. 

1. Palacio Nazarenas, Peru

In topul celor mai luxoase hoteluri din lume, se afla un fost palat istoric situat in apropiere de Machu Picchu, care a reusit sa impresioneze iubitorii de vacante exlusiviste si astfel sa castige primul loc in top.

Hotelul de cinci stele, Palacio Nazarenas se bucura de linistea unei piete situate in spatele pietei principale din Cusco, Peru. Diminetile petrecute intr-unul din cele 55 de apartamente se pot transforma in adevarate oaze de relaxare si meditatie. Privelistile admirate din apartamentele hotelului din apropiere de Machu Picciu dezbraca muntii de raceala lor si varsa o lumina noua in jurul lor.

2. Northern Belle, Marea Britanie

Cum suna o camera in miscare? Cel de-al doilea loc in top este ocupat de trenul Northern Belle care s-a bucurat de numeroase laude din partea comentatorilor din online tocmai pentru peisajele frumoase pe care le dezvaluie turistilor.

Pentru un astfel de rasfat, preturile pornesc de la 328 de euro pe noapte, iar camerele master include bai de marmura, seviciul unui majordon timp de 24 de ore si bar in camera. Trenul Belmond ofera calatorii in Mare Britanie, inclusiv in Scotia si Lake District pentru intregirea unui cadru special, ce va da o nota aparte calatoriei dumneavostra.

 

3. Jumby Bay, Caraibe

Listei exclusiviste i se alatura Jumby Bay, intins pe o suprafata de 18 000 de metri patrati de imobiliare. Situat pe malul marii, in Caraibe, hotelul urca pe locul trei in topul dedicat hotelurilor de vis.

4. Oberoi Vanyavilas, India

Locul patru ii revine unui hotel din India, Oberoi Vanyavilas, un complex de lux din jungla, situat pe marginea rezervatiei Tiger Ranthambhore.

5. Four Seasons, Thailanda

Four Seasons Tented Camp in Chiang Rai, Thailanda a fost clasat pe locul al cincilea in lista celor mai votate hoteluri scumpe din lume. Este construit in largul costei Antigua, unde vila Lazy Lizard este inconjurata de santuri intr-un peisaj tropical pe marginea marii. Triunghiul de Aur din Thailanda promite o adevarata aventura, unde elefantii va vor conduce prin jungla luxurianta si pe traseele montane spectaculoase.

6. Wildflower Hal, India

Hotelul cu numarul sase este Wildflower Hal, situat la 8 000 de metri in Himalaya, langa Shimla, contureaza luxul la inaltime.

7. Corde Valle, SUA

Iubitorii de sport pot opta pentru Corde Valle, un complex de golf retras din San Martin, California, care ocupa si locul al saptelea pe lista noastra.

8. Oberoi, Mauritius

Luxosul hotel detine cel de-a optulea loc in preferintele turistilor din intreaga lume, indeosebi datorita peisajului cu nisipuri de aur pe plaje nedescoperite.

9. Olare Mara Kempinski, Kenya

Eleganta este definita de cel de-al noualea hotel, Olare Mara Kempinski în rezervatia Olare ÖROK , Kenya. In timp ce sevesti un ceai pe terasa hotelului sau a propriei cabane, ai parte de o priveliste magnifica: elefanti, girafe, bivoli... O incantare!

10. Las Ventanas al Paraiso, Mexic

 

Lista celor mai luxoase hoteluri din lume se incheie cu minunatul hotel Las Ventanas al Paraiso, din Mexic. Acesta ofera o priveliste absolut uimitoare asupra Oceanului, fiind un exemplu de eleganta sic. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea