Social

#Papa Francisc #top personalitati #persoane influente #omul anului # the time

Top 10 cele mai influente personalitati in 2013. Iata cine este omul anului

Papa Francisc este "omul anului 2013", potrivit unui top anual realizat de revista americana "The Time", care ofera acest titlu unei persoane care a avut o influenta puternica, pozitiva sau negativa, pe parcursul unui an.

Pe langa Papa Francisc, care ocupa locul fruntas, in top 10 cei mai influenti oameni din lume in 2013 se mai regasesc fondatorul Amazon, Jeff Bezos, cantareata Miley Cyrus, presedintele Barack Obama, presedintele iranian Hassan Rouhani si Kathleen Sebelius, secretar de Sanatate si Servicii Umane. La aceasta ultima categorie a mai concurat si fostul spion american Edward Snowden.

"Omul anului 2013" a fost ales atat de membrii redactiei, cat si de cititorii revistei, prin vot. "Arareori se intampla ca un actor nou pe scena mondiala sa capteze atentia publicului atat de repede, atat in randul tinerilor, cat si al varstnicilor, atat in randul credinciosilor, cat si al scepticilor", a explicat Nancy Gibbs, redactor-sef al revistei "The Time", desemnarea Papei Francisc drept "persoana anului 2013".

Sursa foto: reporterntv.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea