Social

# situatie spitale #covid # toni grecu #matei bals #spitalizare

Toni Grecu, despre sectia Covid de la Matei Bals: Ai sentimentul ca omenirea a inventat o ghena in care arunca niste semeni

Actorul Toni Grecu a facut dezvaluiri socante despre perioada in care a fost internat la Spitalul Matei Bals din Capitala in urma infectiei cu Covid.

 

Acesta a dezvaluit ca a trebuit sa stea in conditii greu de suportat, iar sectia era "un loc infectat, mizer". 

”Sentimentul pe care l-am avut cand am intrat in sectia de COVID a fost ca intru intr-o ghena. E ca un loc de care oamenii trebuie sa se fereasca, un loc infectat, mizer. Ai sentimentul ca omenirea a inventat o ghena in care arunca niste semeni ca sa treaca printr-o experienta extrem de grea. Ai un soc! (...) Am stat cu masca trei saptamani, prin ea am luat 8-10 litri de oxigen la inceput, dupa care a scazut treptat pana la un litru. Nu a fost cea mai confortabila perioada din viata mea. (...)

Sistemul imunitar la unii oameni o ia razna. Oamenii care au sistemul imunitar puternic, asa cum am fost si eu, risca sa o ia razna si s-au inflamat plamanii mai mult decat era normal. Cand am ajuns la spital, dupa trei zile de stat acasa, eram cu plamanii jumatate praf. N-am fost in forma de a ajunge la ATI, sa fim seriosi, erau oameni cu mine in salon care luau 22 de litri de oxigen, aveau plamanii praf. Daca nu-ti pierzi mintile si iesi normal din sectia de spital, esti bine. Slava Domnului, nu pot sa spun ca am uitat, dar sunt logic in conversatie. Acum sunt OK, am recuperat tot ceea ce era de recuperat. Conteaza sa zambesti, sa razi un pic cand esti in spital”, a povestit Toni Grecu in cadrul podcastului lui Mihai Bobonete, potrivit Spectacola.

Sursa foto:  digi24.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea