Social

# usl #traian băsescu #toni grebla #demitere basescu

Toni Grebla (PSD): O noua suspendare a lui Traian Basescu nu a fost discutata in USL

Posibilitatea unei noi suspendari a presedintelui Traian Basescu nu a fost discutata in cadrul USL, sustine senatorul PSD Toni Grebla.

"In interiorul PSD nu a fost discutata aceasta problema, nici in cadrul USL-ului, din cate stiu eu. Cele doua partide nu au un scop in sine de a-l suspenda pe presedintele Traian Basescu. Totul depinde de atitudinea pe care o va avea acesta in exercitarea functiilor sale. Daca va incalca prevederile Constitutiei, atunci Parlamentul va fi obligat sa reactioneze", a declarat Toni Grebla la B1 TV.

Declaratia vine la scurt timp dupa ce Dan Voiculescu, presedintele fondator al Partidului Conservator, afirmase intr-un interviu ca o noua suspendare a lui Basescu este "posibila" si "legitima".

"Romanii doresc demiterea lui Traian Basescu iar articolul 95 din Constitutie permite fara nicio problema declansarea unei noi proceduri de suspendare. Insa, daca se va mai initia o asemenea procedura, ar fi recomandabil sa se desfasoare la sfarsitul lui octombrie, inceputul lui noiembrie, astfel incat referendumul pentru demitere sa poata fi organizat in aceeasi zi cu alegerile parlamentare, din respect pentru cetateni si din ratiuni economice", a afirmat Voiculescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea