Social

#modificare legea educatiei #legea educatiei #toni grebla #senator psd

Toni Grebla: Legea Educatiei va fi reexaminata pana la sfarsitul sesiunii parlamentare

Senatorul PSD Toni Grebla a declarat, miercuri, ca Parlamentul va reexamina Legea educatiei pana la sfarsitul acestei sesiuni.

"Eu cred ca pana la sfarsitul sesiunii Legea invatamantului va fi reexaminata pentru ca e vorba doar de un singur articol. Parlamentul o va examina, va lua decizia corespunzatoare si va merge pe circuitul obisnuit, adica retrimiterea la presedinte, dupa dezbatere si adoptarea unei solutii in Parlament, in cele doua Camere", a spus Grebla.

Intrebat daca nu se incalca prevederea din lege care stipuleaza ca procedura de organizare a Bacalaureatului trebui stabilita inainte de inceperea anului scolar, senatorul social-democrat a spus ca, din pacate, Legea educatiei a fost modificata de foarte multe ori.

"Din pacate, au fost dese modificari la Legea invatamantului, in general reglementam inainte de evenimente, PDL la sugestia domnului presedinte a modificat Legea referendumului inainte de primul referendum de demitere, asa incat nu ar fi prima, o invocam numai cand ne convine. In ce ma priveste sunt adeptul respectarii legii si a regulilor intr-un stat", a declarat Toni Grebla.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea