Social

#conditii meteo #starea vremii #vremea #temperaturi

Toamna surprinzatoare. Iata cum va fi vremea in urmatoarele trei zile!

Sezonul de toamna seamana din ce in ce mai mult cu capricioasa vara ce tocmai a trecut. La inceputul acestei saptamani, vremea din Romania da semne de stabilizare dupa o perioada in care variatiile de temperatura au bagat spaima in romani. Iata cum va fi vremea in urmatoarele zile!

Luni se va dovedi o zi cu vreme excelenta la nivelul intregii tari. Media temperaturilor se inscrie intre 19-21 de grade Celsius. Cerul va fi predominant senin, cu nori raspanditi doar in nordul si nord-estul tarii.

Marti, valorile termice inregistreaza o crestere, apropiind-se de media volarilor normale pentru aceasta perioada. Vom avea temperaturi de 22-25 de grade Celsius in jumatatea sudica a Romaniei si 21-22 de grade in interiorul arcului carpatic.

Miercuri sunt sanse de ploaie in Maramures si nordul Moldovei, unde temperaturile vor stationa in jurul valorii de 21 de grade Celsius, in restul tarii cerul fiind noros, dar cu sanse minime de ploaie. 24 de grade Celsius in Muntenia, Oltenia si Banat, 21 de grade in Dobrogea si 22 de grade in centrul Romaniei.

Sursa foto: wallconvert.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea