Social

#seminte #tir #vama #olanda #flori #vamesi # retinere la vama # tir retinut la vama

Tiruri cu flori din Olanda, confiscate de vamesii romani

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a anuntat, luni, ca in ultimele patru zile au fost verificate 15 tiruri cu seminte si flori din Olanda, 12 dintre ele fiind confiscate , iar alte trei fiind returnate furnizorului olandez.

Agentia Nationala Fito-Sanitara din subordinea Ministerului Agriculturii a prelevat probe din marfurile transportate, care vor fi analizate in laboratoarele de specialitate.

Toate transporturile de seminte si flori din Olanda au fost verificate in vamile romanesti, in contextul in care exista suspiciunea ca acestea ar fi purtatoare ale unor bacterii, iar din ele au fost prelevate probe pentru analiza, pana la primirea rezultatelor transporturile fiind blocate.

"In prezent, autoritatile olandeze sunt in contact cu autoritatile romane pentru a obtine informatii despre motivele care au determinat adoptarea acestei masuri", se arata intr-un comunicat ala ambasadei Olandei la Bucuresti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea