Social

Tiriac jr ii acuza pe procurori de cercetare abuziva

Magistratii instantei supreme au ramas, ieri, in pronuntare , asupra competentei de solutionare a plangerii depuse inca din data de 14 septemrbie , pe rolul Inaltei Curti de catre Ion Alexandru Tiriac, impotriva celor doi procurori care l-au anchetat in dosarul " Cocaina pentru VIP-uri ".

In plangerea penala, fiul omului de afaceri reclama mai multe abuzuri ale anchetatorilor Nicolae Neagoe si Flavius Crasnic, cea mai grava facand referire la lipsirea nelegala de libertate in timpul aducerii sale de la Aeroportul " Henri Coanda " la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Avocatii lui Ion Alexandru Tiriac au sustinut in fata instantei ca, daca ar fi fost respectate drepturi procedurale elementare, cum ar fi participarea aparatorilor la audierea martorilor, ar fi fost evitata ajungerea rechizitorului in instanta, unde cele mai multe dintre marturii nu au mai putut fi probate. Instanta penala a Inaltei Curti de Casatie si Justitie a ramas in pronuntare in acest caz.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea