Social

#tineri #chisinau #r. moldova. politie #retinere #spital #gabriel spati #renumarare voturi

Tineri vanati la Chisinau

Dupa demonstratiile de la Chisinau, autoritatile au inceput vanatoarea tinerilor care au participat. Imbracati in civil, agentii puterii au ridicat oameni de acasa, din strada si de la scoala. Vladimir Voronin a instaurat teroarea in capitala Republicii Moldova.

Procuratura a anuntat ca a retinut 200 de persoane, printre care si cetateni straini. Familiilor si prietenilor celor retinuti nu li se da nici o informatie despre starea lor.

Printre cei retinuti de Politie se afla si membri ai partidelor de opozitie si probabil si cetateni romani. La Chisinau, ziaristii sunt batuti in strada si localnicii care discuta cu jurnalisti straini sunt amenintati de agenti, conform Romania Libera.

UNICEF negocia ieri cu autoritatile eliberarea a opt minori retinuti. Fiul de 17 ani al membrului PLD Vitalie Nagacevski a fost retinut de politie dupa ce a discutat cu un reporter al unei agentii franceze de stiri.

Printre arestati se numara si Gabriel Stati , unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Republica Moldova. El a fost retinut in Ucraina si acuzat ca a finantat manifestarile din Chisinau. 

Biroul Electoral Central a anuntat ca se va incepe renumararea voturilor in urma protestelor care acuzau Partidul Comunistilor de frauda electorala. Opozitia are la dispozitie patru zile pentru verificarea voturilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea