Social

#crestere pret tigari #tigari #pret tigari

Tigarile se scumpesc de la 1 iulie

Incepand cu data de 1 iulie pretul tigarilor va creste din nou. Un pachet de tigari va costa cu 15-20 de bani mai mult, in conditiile in care acciza totala s-a majorat de la 76,6 euro /1.000 de tigarete la 79,19 euro/1.000 de tigarete, asa cum prevede graficul intocmit pana in 2017.

In cadrul sedintei de marti a Guvernului, a fost stabilita noua structura a accizei, care va fi valabila incepand de la data de 1 iulie. Astfel, acciza specifica (parte a accizei totale) va fi de 58,18 euro/1.000 de tigarete, nivelul accizei totale ajungand 79,19 euro/1.000 de tigarete.

Pretul la tutun si tigari a crescut in 2012 cu 6,5 procente, potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica. In 2012, valoarea pietei legale de tigarete a depasit 3,3 miliarde de euro, iar taxele platite de industria de tutun au fost de 2,75 miliarde de euro.
 

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: 6 sfaturi pentru a depasi plafonarea la job

Experti Cariera

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Schimba paradigma in cautarea unui job

Experti Cariera

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Se poate incepe si asa…

Experti Cariera

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.