Social

#magazin te20.ro #elichid vegetal #nicotina #tigara electronica #fumat #tutun #tigari electronice # fumat in lant

(P) Tigara electronica si fumatul in lant

Pentru a preveni fumatul in lant, utilizatorii noi de tigari electronice sunt sfatuiti sa cumpere cartuse sau lichid vegetal cu doze mai mici de nicotina. In timp, pot insa mari cantitatea, pentru a atinge nivelul cu care sunt obisnuiti.

Fumatul in lant este de cele mai multe ori o problema pentru utilizatorii de tigari electronice. La inceput, foarte multi consumatori folosesc tigara electronica continuu, pana cand aceasta se descarca complet.

Acest fenomen este asociat cu renuntarea la tigarile obisnuite, cu tutun, si folosirea noii tigari electronice. Cei mai multi utilizatori de tigara electronica percep noua situatie ca pe o tentativa de renuntare la fumat si actioneaza in consecinta, folosind in exces dispozitivul electronic inlocuitor.

Tigarile electronice nu ard si nu emit fum, astfel ca o mare parte a experientei de fumat este pierduta. Insa, spre deosebire de tigara obisnuita, tigara electronica poate fi folosita oricand si oriunde.

Astfel, utilizatori se pot bucura de placerea fumatului in locuri in care nici nu credeau ca acest lucru este posibil: la baie, in sufragerie sau la mall. Cu ajutorul tigarii electronice, nu mai este necesar mergi sa fumezi in locurile special amenajate pentru fumatori!

Citeste continuarea articolului AICI!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea