Social

#transformare tichete de masa #bonuri de masa #tichete de masa

Tichetele de masa se transforma in carduri!

In premiera pe piata romaneasca, cel mai mare emitent de tichete va lansa tichetele de masa electronice pe card, imediat dupa finalizarea autorizarii. In primul an de functionare se estimeaza ca peste 100.000 de salariati vor trece de la tichetele pe hartie la carduri.


Cardurile se vor reincarca lunar de catre angajator, suma fiind de circa 200 de lei pentru un salariat. Posesorii acestora pot verifica oricand soldul, istoricul tranzactiilor sau cele mai apropiate restaurante si magazine in care pot plati cu carduri de masa, scrie gandul.ro,

"Desi functioneaza similar cu un card obisnuit, cardurile de masa nu sunt carduri bancare si nu permit retragerea de numerar de la bancomate, iar sumele de pe card vor putea fi utilizate doar pentru achitarea mesei sau pentru achizitionarea de produse alimentare, intr-o retea distincta de magazine si restaurante afiliate. Neavand un cont bancar asociat, ele au in plus avantajul de a nu impune beneficiarilor comisioane de administrare de cont sau alte costuri asociate cardurilor bancare", a spus Vianney Du Parc, directorul general al Edenred Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea