Social

#starea vremii #weekend #conditii meteo #weekend in bucuresti

Ti-ai facut planuri pentru weekend? Iata cum va fi vremea

Meteorologii anunta vreme frumoasa pentru urmatoarele zile, in majoritatea regiunilor tarii. Temperaturile se vor incadra in normalul perioadei, urmand ca de luni vremea sa devina caniculara.

Vineri, vrema este predominant frumoasa in toata tara. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare si ploi de scurta durata, dupa-amiaza izolat la munte, iar noaptea in nord-vest. Temperaturile maxime se vor incadra intre 23 si 30 de grade Celsius.

In Bucuresti, vremea va fi insorita, iar vantul va sufla slab. Maximele nu vor urca mai sus de 29-30 de grade Celsius.

Sambata, instabilitatea atmosferica va fi temporar accentuata, in special in prima parte a zilei. Local, in zonele montane se vor inregistra averse insotite de descarcari electrice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 34 de grade Celsius.

In Bucuresti vremea va fi calduroasa. Temepraturile vor urca pana la 32 de grade Celsius. Cerul va fi variabil iar vantul va sufla slab.

Duminica, vremea va frumoasa in toata tara. Cerul va fi variabil in majoritatea regiunilor. La munte sunt posibile innorari dupa-amiaza si izolat sunt conditii de ploaie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 34 de grade Celsius.

In Bucuresti maximele termice vor urca pana la 30 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult senin.

Sursa foto: antena3.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea