Social

Thierry Henry, la Chelsea din vara?

Chelsea si-a trimis toate „fortele” departamentului de scouting pentru a strange cat mai multe informatii despre starul Thierry euro , Henry fiind profund afectat de acuzatiile care i s-au adus pentru prima oara in cariera.

Tot pentru prima data in viata sa, jucatorul a criticat organizarea tactica a spaniolilor, motivand astfel faptul ca nu mai inscrie de foarte multe ori, asa cum o facea pe vremea cand era la Arsenal. Toate aceste lucruri, la care se adauga distanta dintre el si fiica sa, ar putea produce o ruptura definitiva intre cele doua parti. Chelsea a stat la panda si incearca acum sa faca o mutare de zile mari, dar principala idee pe care merg oficialii de acolo se bazeaza pe latura sentimentala.

In acelasi timp, pe fir a intrat si Newcastle, echipa lui Kevin Keegan fiind interesata de transferul atacantului francez. Chiar daca nu se pot compara cu adversarii din Londra, „cotofenele” au destule sanse sa puna mana pe Henry, dupa ce au dovedit sezonul acesta ca dispun de fonduri mari pentru achizitonarea de jucatori. 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea