Social

#theodor paleologu #motiune #conventie pdl

Theodor Paleologu (PDL): La Conventie este nevoie de o a doua motiune

Democrat-liberalul Theodor Paleologu a precizat ca in sedinta de duminica a Colegiului Director s-a abtinut de la vot. Totodata, fostul candidat la Primaria Sectorului 1 considera ca la Conventia Nationala PDL din 30 iunie "e nevoie de dezbatere, deci de o a doua motiune".

"Din punctul meu de vedere, politica de dreapta trebuie facuta cu oameni de dreapta: 'nascuti, nu facuti', asa cum spuneam si la Conventia de anul trecut. Indiferent de sanse, calcule si combinatii, eu sunt decis sa ma lupt pentru ideile si valorile mele cu energia unui samurai, a unui samurai ronin...", a scris Paleologu pe contul sau de Facebook.

Emil Boc, presedintele demisior al PDL, a anuntat, duminica seara, ca o Conventie Nationala extraordinara a partidului, la care vor participa 1450 de delegati, va avea loc pe 30 iunie. Boc a mai precizat ca marti, 19 iunie, urmeaza sa aiba loc o sedinta a Consiliului National de Coordonare (CNC) al PDL.

Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea