Social

#manualele digitale #manualele digitale interactive #samsung #gaudeamus

Testeaza manualele digitale interactive Samsung, la targul de carte Gaudeamus

Vrei sa testezi Manualele Digitale interactive pentru clasele I si a II-a inainte de a le cumpara? Samsug iti ofera aceasta posibilitate. Ii poti gasi la Targul de carte Gaudeamus, unde poti teste produsele dorite inainte de a le cumpara.

 

Totodata, cei care viziteaza standul Samsung, se pot inscrie in tombola care are ca premiu tableta Samsung Galaxy Tab S2, dar si la alte concursuri cu premii pentru copii. Sambata si duminica, intre orele 10 si 16, copiii pot rezolva exercitiile interactive disponibile in manuale, iar cei care rezolva temele cel mai rapid, pot castiga premii interesante.

Manualele digitale interactive pentru clasele intai si a doua sunt disponibile pe generatiile de Smart TV-uri din 2014 si 2015, precum si pe tablete. Acestea sunt dezvoltate impreuna cu Ascendia Design, urmand programa educationala a Ministerului Educatiei si Cercetarii stiintifice. Acestea sunt disponibile gratuit in Smart Hub si in Galaxy Apps. Continutul manualelor digitale a fost realizat de editura Ascendia Design si Editura Edu.

Asadar, daca ajungi la targul de carte Gaudeamus, trebuie sa stii ca merita sa testezi produsele Samsung, care te asteapta la standul 240 din Pavilionul Central Romexpo.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea