Social

#gratuite #varstnici #teste medicale

Teste medicale gratuite pentru varstnici

Persoanele varstnice din Bucuresti (peste 60 de ani) vor beneficia pe 1 octombrie de testari medicale gratuite oferite de Institutul de Geriatrie "Ana Aslan ", scrie evz.ro.

Testele presupun masurarea colesterolului, glicemiei, tensiunii arteriale si a riscului de osteoporoza .

Intrucat numarul beneficiarilor este limitat, este necesara o programare in prealabil, pana pe 30 septembrie (inclusiv), la numarul de telefon 0736.077.077.

Transportul dus-intors este asigurat de organizatori, cu ajutorul autocarelor care vor pleca din Piata Charles de Gaulle, sambata, 1 octombrie, incepand cu ora 08.30.

"Imbatranirea poate fi considerata drept principalul factor de risc pentru marea majoritate a bolilor cronice. Ma refer la boli cardiovasculare , renale, diabet zaharat, osteoporoza. Tinand cont de faptul ca varsta nu este un element modificabil, avem responsabilitatea foarte importanta de a preveni si amana aparitia acestor afecţiuni si a complicatiilor lor prin derularea de programe practice de educatie si preventie pentru pacienti", a declarat Conf. Dr. Gabriel Prada, Directorul Medical al Institutului Naţional de Gerontologie şi Geriatrie "Ana Aslan".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea