Social

#intrare in tara #carantina #test coronavirus

Test negativ sau carantina obligatorie pentru toti cei care intra in Romania

Testul negativ de coronavirus, sau carantina, dupa caz, devin obligatorii pentru toti cei care intra pe teritoriul Romaniei, indiferent de cetatenie. Aceste restrictii sunt impuse doar pentru cei care vin in Romania din tari cu risc crescut de infectare.

 

Astfel, persoanele care intra in tara pentru o perioada de trei zile, au obligatia de a prezenta un test negativ pentru coronavirus. In schimb, cei care intra in tara pentru perioade mai lungi, vor intra in carantina timp de 14 zile.

”Pentru cetatenii care vin din tari cu indice mai ridicat decat al tarii noastre se impun mai multe reguli. Cei care vin sa stea pentru trei zile in Romania pot veni cu un test negativ efectuat in ultimele 48 de ore.

Cei care vin sa stea pentru o perioada mai lunga intra in carantina pentru 14 zile, cu posibilitatea ca in a opta zi sa efectueze, la cerere, un test. Testul fiind negativ si asimptomatic, la 10 zile pot iesi din carantina. Ceilalti raman in continuare pentru cele 14 zile in carantina”, a declarat Tataru.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea