Social

#raniti Bruxelles #kamikaze bruxelles #atentate Belgia #atentate Bruxelles

Teroarea continua in Belgia! Bilantul atentatelor

Romania comemoreaza astazi victimele atentatelor de la Bruxelles. 31 de oameni au murit marti si 300 au fost raniti un urma exploziilor care au avut loc pe aeroportul Zaventem, dar si la metrou. Jumatate dintre ei sunt in continuare internati in spitale, iar 61 se afla in stare critica. Autoritatile au anuntat ca victimele au 40 de nationalitati diferite- americani, francezi, britanici, columbieni, dar si romani, conform digi24.ro. Cei patru romani romani care au fost raniti in atentatele de marti de la Bruxelles nu se afla insa in stare grava, unul ei a fiind deja externat.

La Bruxelles are loc astazi o reuniune de urgenta a ministrilor de interne si ai justitiei din UE, la cererea Belgiei, pentru stabilirea masurilor de consolidare a securitatii dupa atentatele de la Bruxelles.

Traficul de pasageri pe aeroportul Bruxelles-Zaventem, inchis in urma atacurilor teroriste de marti, este in continuare inchis si nu va fi reluat cel putin pana sambata, a anuntat miercuri seara un reprezentant al societatii care gestioneaza acest aeroport.

Dupa atentatele de la Bruxelles, revendicate de ISIS, anchetatorii au stabilit deja ca cel putin patru barbati au fost direct implicati. Dintre acestia, trei sunt morti si unul a fugit.

Sursa foto: lexpress.fr

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea