Social

#bombe Dallas #politisti Dallas #atac Dallas

Teroare in SUA! 12 politisti impuscati in Dallas! “Sunt bombe in tot orasul!”

Cinci ofiteri de politie si-au pierdut viata si alti sapte au fost ranitit in sudul orasului Dallas din Texas, joi noaptea, in cadrul unor proteste la care au participat sute de oameni suparati din cauza uciderii a doi barbati de culoare de catre politisti in cursul acestei saptamani in statele Minnesota (nord) si Louisiana (sud).

Potrivit anchetatorilor, “doi lunetisti” au deschis focul asupra ofiterilor, dintr-o “pozitie aflata la inaltime”. Un martor aflat la fata locului a descris scena impuscarii drept „haos pur”

Autoritatile au declarat ca unul dintre suspecti a spus ca sunt bombe aplasate in tot orasul Dallas. „Suntem in negocieri cu un suspect implicat in aceste atacuri. Suspectul cu care negociem a fost implicat intr-un schimb de focuri si nu a fost foarte cooperant. Am retinut un suspect, o femeie, care se afla in zona, intr-un garaj. Am urmarit o masina cu doua persoane suspecte care purtau haine de camuflaj. Sunt retinute si interogate. Suspectul cu care negociem si care a fost implicat intr-un schimb de focuri le-a spus negociatorilor ca va ucide si va rani mai multi dintre fortele de ordine si ca sunt bombe peste tot, in garaj si in centru, asa ca suntem foarte precauti in strategia pe care o abordam, ca sa nu ranim niciun ofiter si nici cetatenii din Dallas”, a anuntat seful politiei din Dallas, Mike Brown.

 De asemenea, autoritatile aviatiei civile americane au decis sa restranga zborurile deasupra orasului Dallas.  

Sursa foto: dallascitynews.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea