Social

#proces Liviu Dragnea #liviu dragnea #Liviu Dragnea ICCJ #Liviu Dragnea judecata

Termen nou in procesul lui Liviu Dragnea

Un nou termen pentru procesul lui Liviu Dragnea este dezbatut astazi de catre magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ). Dragnea este acuzat de instigare la abuz in serviciu in legatura cu angajarea a doua membre de partid la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Teleorman.

Liviu Dragnea, presedintele PSD a fost trimis in judecata de catre procurorii DNA pentru instigarea la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual. Acesta este acuzat impreuna cu fosta lui sotie, Bombonica Prodana pentru fapte comise pe vremea cand Dragnea era presedintele Consiliului Judetean Teleorman.

In acelasi dosar, in 11 mai, a fost audiat si primarul Sectorului 3, Robert Negoita, in calitate de martor.

Fosta sotie a lui Dragnea, Bombonica Prodana, este acuzata de abuz in serviciu, alaturi de fosti sefi din Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman.

Patru dintre inculpatii din acest dosar, Ionel Marineci, Adriana Botorogeanu, Gheorghe Nicusor si Anisa Stoica, si-au recunoscut vinovatia si au acceptat sa fie judecati prin procedura simplificata, pentru a beneficia de reducerea pedepselor.

Anchetatorii sustin ca Liviu Dragnea a determinat mai multi angajati ai Directiei de Asistenta Sociala sa angajeze, fictiv, doua persoane, membre ale organizatiei PSD Teleorman.

Sursa foto: wowbiz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea