Social

#divort #confirmare #teo trandafir #Constantin Josef

Teo Trandafir divorteaza

Indragita vedeta de televiziune Teo Trandafir divorteaza de fostul jucator de rugby Constantin Josef, punand capat unei casnicii ce dureaza de sase luni. Vestea a fost confirmata astazi chiar de catre sotul vedetei.

Josef a recunoscut ca a parasit caminul conjugal, el locuind in prezent in apartamentul pe care-l detine in cartierul bucurestean Lacul Tei.

"Da, ne-am despartit din 8 decembrie. Daca asta s-a vazut, acesta este adevarul. Ce sa ascund, viata? Nu sunt genul. Nu cred ca mai exista sanse de impacare. Sincer, pentru mine nu mai este cale de intoarcere. Inca nu stiu ce o sa fac. Momentan, raman aici. Voi face sarbatorile aici, cu parintii mei si cu surorile mele. Apoi, nu stiu daca voi ramane in Romania sau voi pleca in Franta", declarat Constantiv Josef in exclusivitate pentru cancan.ro.

Teo Trandafir si Constantin Josef s-au cunoscut in urma cu doi ani, pe Facebook, si si-au oficializat relatia in vara acestui an. Cei doi s-au casatorit pe 2 iunie, ceremonia avand loc pe malul lacului Buftea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea