Social

#teo trandafir #cresa #deputat

Teo, sprijin pentru parintii cu copii mici

Candidata pentru Camera Deputatilor in Colegiul 19 Teo Trandafir sustine instituirea unui sistem de „ cupoane de cresa ”, acoperite de stat si intermediate de angajator, astfel incat fiecare parinte sa aiba posibilitatea de a-si trimite copilul la o cresa buna, de stat sau privata.

Teo propune amendarea proiectului de lege a educatiei nationale astfel incat cresele sa fie asimilate procesului de educatie continua, inclus in actuala forma a actului normativ. Amendamentul dumneaei, prin care parintii sa primeasca cupoane de cresa din partea statului, cu o valoare diferentiata in functie de venitul parintilor, ar costa mai putin de unu la suta din bugetul de criza al Educatiei din 2010.

Criza creselor

"Exista un mare deficit de crese in Romania, in anul 2009 peste 25.000 de copii nu si-au gasit loc in cele numai 240 de crese. Daca tot vorbim de educatie timpurie si educatie continua, ar trebui sa facem ceva si pentru copiii cu varste cuprinse intre 0 si 3 ani, ai caror parinti nu isi iau concediul legal de crestere a copilului", a declarat Teo Trandafir.

Ea si-a declarat disponibilitatea de a discuta cu orice parlamentar amendamentul sau, in masura in care exista interes. "Oricum, depunerea acestui amendament va fi primul lucru pe care il voi face, odata ajunsa in Camera Deputatilor", a spus Teo Trandafir.

"Daca tot vorbim de educatie timpurie si educatie continua, ar trebui sa facem ceva si pentru copiii cu varste cuprinse intre 0 si 3 ani, ai caror parinti nu isi iau concediul legal de crestere a copilului", Teo Trandafir.

"In proiectul nu se vor face doar evaluari, ci oferim vizitatorilor nostri si sugestii. Sanatatea este stalpul actiunilor noastre cotidiene" - Florentina Opris.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea