Social

#gael monfils #turul doi #eliminat #tenis #victor_hanescu #jocurile olimpice.

Tenis - Hanescu a fost eliminat in turul doi

Dupa eliminarea Soranei Carstea de luni, din chiar primul tur, tenisul din tara noastra a ramas cu speranta ca Victor Hanescu isi poate continua forma buna din ultimele saptamani si poate produce minuni dupa minuni, pentru o noua medalie la care putini s-ar fi asteptat.

Din pacate insa, a murit si aceasta speranta, sportul alb din Romania ramanand marti cu o mare linie, orizontala, la capitolul participanti.

Calificat in turul doi al turneului olimpic de la Beijing, Victor Hanescu a fost invins de , dupa un meci in urma caruia ramanem cu regretul ca se putea mai mult. Tenismenul nostru a inceput in forta si, la scorul de 2-2, a reusit un break de senzatie in game-ul cinci, inclinand balanta in favoarea sa. Din pacate, doar aparent. Ambitionat, tenismenul francez a realizat un re-break, egaland la trei, pentru ca apoi sa castige inca doua game-uri, distantandu-se la 5-3. Degeaba si-a adjudecat Victor serviciul. Era prea tarziu. Primul set s-a terminat cu scorul de 6-4 in favoarea lui Monfils.

La fel de echilibrat a fost si actul secund. Pret de opt game-uri, s-a mers cap la cap. La scorul de 4-4 insa, francezul a reusit breakul. Cand totul parea pierdut, Victor ne-a dat din nou sperante, castigand pe serviciul adversarului si egaland al cinci. Aceasta revenire s-a demonstrat insa a fi o simpla amagire. Setul a ajuns in tie-break, ajudecat de Monfils. Scor final 4-6, 6-7 si, din pacate, Victor Hanescu paraseste Beijingul si se intoarce in tara. Urmeaza Open Romania .

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea