Social

#telefoane #bijuterii #parfumuri #cadouri #jucarii #ceasuri #laptopuri #internet

Tendinte in cumparaturi online de sarbatori: ce vor romanii sub brad anul acesta

In preajma sarbatorilor de iarna, din ce in ce mai multi romani achizitioneaza cadouri de pe internet.

Potrivit unui studiu recent realizat de SEO Monitor (unul dintre principalii jucatori de pe piata de promovare prin motoarele de cautare), rezultatele obtinute din analiza cautarilor pe cuvinte-cheie arata ca majoritatea romanilor isi doresc sa primeasca sau sa ofere cadou telefoane mobile. Se estimeaza ca in luna decembrie a acestui an cuvantul "telefoane" va avea 69.000 de cautari.

Pe locul doi in acest clasament se afla jucariile, care vor avea in jur de 65.000 de cautari. Lista cu cele mai cautate cadouri online este completata de ceasuri (48.000 de cautari), parfumuri (43.500 de cautari), laptopuri (23.500), lenjerie (20.500) si bijuterii (22.000).

Acelasi studiu indica faptul ca romanii au inceput sa caute online oferte, promotii sau reduceri la telefoane inca de la inceputul lunii noiembrie. Din prima saptamana a lui noiembrie pana la inceputul lui decembrie, cautarile pe internet ale cuvantului "telefoane" cresc anual cu 15%. In cazul parfumurilor, interesul este mult mai mare, cresterea ajungand la 40%.

Sursa foto: sevodnya.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea