Social

''Tenda'', un spectacol multilingvistic de imagine, dans si muzica

Vineri, 28 martie a.c., la ora 18:30, in sala de festivitati a Liceului Mihai Viteazul din Bucuresti, va avea loc reprezentatia spectacolului teatral "Tenda" regizat de Toma Enache. Aceasta reprezentatie va fi reluata in urmatoarele saptamani si in alte licee bucurestene ( Cervantes , Lazar).

In distributie se afla 22 de tineri, elevi, studenti sau absolventi care doresc sa experimenteze participarea la un spectacol teatral multilingvistic de imagine, dans si muzica. Spectacolul isi propune realizarea unei povestiri despre armani, despre trecutul si prezentul lor.

"Tenda" este un soi de poveste teatrala spusa de tineri catre publicul larg, un fel de cort a carui panza leaga trecutul indepartat al armanilor de prezentul si viitorul lor - leaga stravechile lor mentalitati de spiritul modern.

Proiectul "TENDA" este finantat de catre Ministerul Culturii si Cultelor in cadrul programului "2008 - Anul European al Dialogului Intercultural" si sustinut de catre Asociatia Comunitatea Armana din Romania, organizatie ce a luat fiinta in anul 1991 ca expresie a vointei cetatenilor romani de origine armana de a se organiza institutional in vederea pastrarii si a dezvoltarii limbii si a culturii armane.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea