Social

#divertisment #televiziune #lansare #drama #silvio berlusconi #programe culturale

Televiziunea lui Berlusconi, lansata oficial si in Romania

Televiziunea Mediaset Italia, detinuta de fostul prim-ministru italian Silvio Berlusconi, a fost lansata oficial in Romania la inceputul acestui weekend, in cadrul unui eveniment organizat la Bucuresti.

Televiziunea Mediaset Italia reuneste cele mai importante programe difuzate de cele trei televiziuni ale grupului detinut de Silvio Berlusconi: Canale 5, Italia 1 si Rete 4.

De asemenea, programul pe care il ofera televiziunea Mediaset Italia cuprinde divertisment (31,4%), stiri mondene (soft news) (26,2%), stiri (hard news) (4,5%), programe de tip drama (23,3%), telenovele (7,3%), programe culturale (2,7%) si programe de colectie (2,9%).

Toate programele Mediaset Italia vor fi difuzate in limba italiana, deoarece majoritatea vor fi transmise live. Noul program TV este disponibil in Romania in grilele unor operatori precum NextGen, Canal S, Ines Group si TV Sat 2002.

Sursa foto: www.nationalcorner.it

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea