Social

#confiscate #telefoane #israelieni #soldati

Telefoanele soldatilor israelieni, confiscate

Armata a confiscat telefoanele mobile in cazul catorva mii de soldati cu cateva ore inainte de lansarea ofensivei terestre de sambata din Fasia Gaza, a declarat duminica un reprezentant al serviciilor de securitate israeliene citat de AFP.

Cu sase ore inainte de lansarea operatiunii, mai multe mii de militari din infanterie si din unitatile de blindate au primit ordinul de a preda telefoanele mobile, pentru a se pastra secretul debutului ofensivei, a precizat responsabilul citat de AFP sub acoperirea anonimatului.

Cenzura militara a interzis presei sa anunte lansarea ofensivei timp de doua ore de la declansarea ei, a mai spus sursa citata. Si inainte de inceperea raidurilor aeriene asupra teritoriului palestinian, la 27 decembrie, autoritatile israeliene au luat decizii care sa nu dea de banuit.

Astfel, militarii au putut pleca in permisie la sfarsit de saptamana . De asemenea, au fost transmise false informatii despre organizarea unor reuniuni ale consiliului de ministri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea