Social

#consutatii #clinica #stomatolog

Tehnologii high-tech la clinica Dr. Serban, si consultatii gratuite

Stomatologia reprezinta domeniul de interes pentru populatie, reusind sa fie un aspect vital pentru fiecare cetatean care se confrunta cu probleme dentare sau cu alte afectiuni adiacente, ceea ce face ca apelul la clinica Dr. Serban sa fie un real ajutor in orice perioada. Clinica cu renume din Romania ofera servicii de sanatate de interes general printre care implantologie, extractie dinti, protetica dentara, estetica dentara, chirugie orala, terapie restaurativa, radiologie dentara sau ortodontie.

Consultatie gratuita la clinica Dr. Serban

In prezent, clinica Dr. Serban ofera gratuit o consultatie primara, urmata de stabilirea diagnosticului si a planului de tratament, reusind sa ofere o mica bucurie pacientilor clinicii, care pot economisi acum 100 de lei. Este mult mai important sa se stie ca nu doar consultatia este gratuita, ci si o multime de alte servicii sunt la reduceri considerabile, servicii care privesc tratamentul de albire al dintilor, detartrajul si periajul, dar si o consultatie secundara de specialitate sau un super pachet promotional ce contine detartraj cu ultrasunete, albire dentara Opalescence si airflow.

Si partea de chirurgie orala beneficiaza de reduceri considerabile, pentru acele servicii ce tin de extractia monoridiculara, de extractia de molar de minte, de sutura sau regularizare creasta per arcada si extractie pluriradiculara. Important este ca fiecare pacient al clinicii Dr. Serban sa beneficieze de profesionalism, incredere, respect si de servicii de calitate –atuuri care par sa consolideze intreaga clinica. Simtul umorului, modul de prezentare si de executie al serviciilor stomatologice ale clinicii Dr. Serban constituie un real motiv pentru care mii de pacienti pasesc pragul acesteia, astfel incat planul de tratament si operatiunile dentare efectuate sa fie ireprosabile de fiecare data.

Stromatologie laser de ultima generatie la clinica Dr. Serban

Utilizarea laserului in stomatologie este relativ o tehnica noua si se utilizeaza pentru tratamentul cariilor dentare, pentru problemele de mestecat, indepartarea bacteriilor si albirea dintilor. Aceste proceduri, regasite si in clinica Dr. Serban sunt nedureroase si prezinta un confort pentru fiecare pacient, fiind o alternativa la metoda traditionala de aplicare a plombei, eliminand durerea, posibilitatea de sangerare, oferind avantajul de a elimina timpul indelungat de recuperare. In domeniul stomatologiei, fasciculele de lumina de mare intensitate de lucru sunt ca un instrument vital de lipire, pentru ca acestea consolideaza legatura dintre dinte si spatiul gol, actionand ca un agent de albire in procedurile dentare.

Clinica Dr. Serban utilizeaza aceasta metoda inovativa de a efectua proceduri dentare prin reducerea timpului de operatiune si de recuperare, realizand o tehnica invaziva, eliminand suturile sau anestezia prin tuilizarea laserului. Tehnologia high-tech utilizata in cabinetele stomatologice prezinta avantajul major: minimizarea durerilor dentare si redirectionarea lor catre tehnici moderne, cu aplicabilitate relativ scurta. Mai mult de atat, fiecare tehnica aplicata asigura igiena, sterilizand zona, si reducand sansele de localizare a infectiilor bacteriene. Tehnica laserului asigura deteriorarea minima a tesutului si reduce timpul de cautare a celor mai eficiente solutii in cazul afectiunilor dentare.

Clinica Dr. Serban este clinica care aduce zambetul pe fata fiecarui pacient asigurandu-se ca are acel zambet perfect, impresionant, dar si o dantura sanatoasa, lipsita de probleme. Aceste efecte sunt vizibile prin apelul la cei mai profesionisti medici dentisti si prin cele mai moderne tehnici utilizate, in aceeasi masura, raportate la costurile extrem de accesibile pentru orice buzunar, tarife care se regasesc si in mediul online al clinicii Dr. Serban.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea