Social

#lacul lebedelor #balet # teatrul municipal de opera si balet kiev

Teatrul Municipal de Opera si Balet Kiev prezinta baletul Lacul Lebedelor

Milioane de oameni i-au admirat pe cele mai prestigioase scene din Europa,America Azia, Australia. Pentru iubitorii dansului classic COMPANIA DE BALET DIN KIEV revine in Romania cu cel mai celebru balet al tutoror timpurilor Lacul Lebedelor de P.I Ceaikovski, care va avea loc la Bucuresti pe 25 OCTOMBRIE, la Sala Palatului.

Spectacolul este realizat de coregraful V. Kovtun, dupa coregrafia clasica alui Marius Petipa. Luxurianta, productia aduce pe scena 45 de balerini in costume spectaculoase , scenografia apartinindui renumitului Veaceslav Okunev, costumele Irinei Press.

Solisti ai spectacolului vor fi Prim-balerini ai Operei Nationale T. Shevchenko din Kiev-NATALIA MATSAK si DENYS NEDAK.

NATALIA MATSAK- Artista Emerita a Ucrainei, Laureata a Concursurilor internationale de balet , detinatoarea trofeului “ Ce-a mai buna ODETTE-ODILE din Lacul lebedelor”-2006, participanta la spectacolele “ INTERNATIONAL BALLET STARS GALA”, cu participarea celor mai buni artisti ai baletului . Ei i-au aplaudat in Japonia,Coreea,Canada, SUA, Spania, Franta, Elvetia, Germania, Rusia

Detalii - www.matsak.com.ua

 BALETUL CLASIC AL TEATRULUI MUNICIPAL DE OPERA SI BALET DIN KIEV. Milioane de oameni i-au admirat pe cele mai prestigioase scene din Europa,America Azia, Australia. Pentru iubitorii dansului classic COMPANIA DE BALET DIN KIEV revine in Romania cu cel mai celebru balet al tutoror timpurilor Lacul Lebedelor de P.I Ceaikovski, care va avea loc la Bucuresti pe 25 OCTOMBRIE LA SALA PALATULUI

Spectacolul este realizat de coregraful V. Kovtun, dupa coregrafia clasica alui Marius Petipa. Luxurianta, productia aduce pe scena 45 de balerini in costume spectaculoase , scenografia apartinindui renumitului Veaceslav Okunev, costumele Irinei Press.

Solisti ai spectacolului vor fi Prim-balerini ai Operei Nationale T. Shevchenko din Kiev-NATALIA MATSAK si DENYS NEDAK.NATALIA MATSAK- Artista Emerita a Ucrainei, Laureata a Concursurilor internationale de balet , detinatoarea trofeului “ Ce-a mai buna ODETTE-ODILE din Lacul lebedelor”-2006, participanta la spectacolele “ INTERNATIONAL BALLET STARS GALA”, cu participarea celor mai buni artisti ai baletului . Ei i-au aplaudat in Japonia,Coreea,Canada, SUA, Spania, Franta, Elvetia, Germania, Rusia

Detalii - www.matsak.com.ua

Ansamblul de balet al Teatrului municipal din Kiev a fost fondat in 1980 de celebrul coregraf din fosta URSS Vahtang Vronskii., sub titlul « BALETUL CLASIC DIN KIEV »Principala directie a activitatii artistice este indreptata spre popularizarea si pastrarea celor mai faimoase balete clasice si crearea noilor productii. In repertoarul colectivului sint mai mult de 30 de balete, si diferite programe de concert, precum Lacul Lebedelor, in versiunea maestrului V.Kovtun, Spargatorul de nuci, Frumoasa din padurea adormita de P.Ceaikovski, Giselle de A. Adam, La Baiyadere, Don Quijote, de L. Minkus, Cenusereasa, Romeo si Julieta de S.Prokofiev, Bolero de Ravel, Spartacus de A. Haciaturean, Carmen-suite de J. Beze, Carnavalul animalelor de C.Saint-Saens, Maugli de A. Gradski, e.t.cIn componenta colectivului sunt mai mult de 60 de dansatori, absolventi a diveritor scoli de balet din KIEV, MOSCOVA, SANKT – PETERSBURG si alte orase.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului