Social

#relatii #cuplu #dragoste #despartire

Te-ai despartit sau ai divortat! Iata de cat timp ai nevoie pentru a trece peste!

Esti deprimat/a pentru ca tocmai ai trecut printr-o despartire dureroasa sau printr-un divort? Simti ca aceasta perioada neagra nu se va mai sfarsi niciodata? Nu iti pierde speranta. 

Oamenii de stiinta americani au descoperit ca sunt necesare 11 sapatamani pentru a trece peste o separare si 18 luni peste un divort. 

Cercetatorii, care au publicat studiul in "The Journal of Positive Psychology", au descoperit ca sunt necesare aproape trei luni pentru a simti efectele benefice unei despartiri.

In cadrul studiului, la care au participat peste 150 de persoane, s-a descoperit ca 71% din cei chestionati au inceput sa vada intr-un timp relativ scurt efectele pozitive ale despartirii.

Un alt studiu, care a cercetat refacerea emotionala dupa divort, a aratat ca durata necesară pentru depasirea acestui episod este mult mai mare.Site-ul de matrimoniale Fifties.com a descoperit ca sunt necesare 18 luni pentru a trece peste un divort

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea